comenzi@agende-online.ro Tel.: 0744 33 00 80 Comanda Mea

Modele

Creaza-ti propriul model pornind de la diverse template-uri.
Alege-ti propriile modalitati de finisare, ai posibilitati nenumarate!

Alege un model Configureaza Trimite Comanda

Jurnal*

Agenda JURNAL este ideala pentru cei ce vor sa isi treaca in agenda diverse notite, impresii, insemnari de calatorie, retete si multe alte informatii ce nu trebuie categorisite extrem de meticulos cronologic. Liniatura de tip dictando ii confera un aspect lejer, non-tehnic, transformand agenda intr-o colectie de notite pe care le aveti inotdeauna la indemana. Ii puteti alege dimensiunea care va convine cel mai mult, tipurile de coperti care ii confera cea mai potrivita protectie si culorile care te reprezinta.

Economist*

Agenda ECONOMIST iti ofera un spatiu propice pentru insemnarile business de zi cu zi, avantajul ei fiind ca e nedatata astfel incat nu va trebui sa irosesti fara rost paginile zilelor din weekend sau a celor de odihna. Poti opta pentru o lista scurta a evenimentelor principale ale zilei, un spatiu dedicat celui mai important aspect al zilei, repere de curs valutar pentru ziua respectiva, ai practic tot suportul pentru a avea o zi de lucru organizata din toate punctele de vedere!

Tehnic*

Agenda TEHNIC este pentru cei cu adevarat meticulosi, tipicari si pentru care fiecare milimetru conteaza! De aceea am creat pentru tine mai multe template-uri, pentru a gasi proportia perfecta intre schitele pe care vrei sa le desenezi si informatiile pe care vrei sa le notezi zi de zi. Cu liniatura tip caiet de matematica si tip hartie milimetrica, cu spatiu pentru informatii utile si cu add-on-uri de tip To-Do si Rigla etc, suntem convinsi ca acest tip de agenda iti va face munca mai organizata!

Cronos*

Agenda CRONOS. Pentru aceia dintre voi pentru care fiecare 5 minute conteaza am creat acest tip de agenda, astfel incat iti poti imparti ziua de lucru extrem de organizat. Practic nu vei pierde nici macar un minut din timpul tau pretios folosind acest tip de agenda. Mai mult, pe fiecare fila zilnica, pe langa programul detaliat iti poti nota diverse insemnari importante, lista de prioritati, lasandu-ti mintea sa se focuseze pe probleme importante si nu pe retinerea programului cotidian. Succes!

Artist*

Agenda ARTIST se preteaza persoanelor creative din punct de vedere artistic, oferind prin lipsa liniaturii centrale un spatiu generos pentru inspiratii de moment transpuse in schite, crochiuri, portrete sau peisaje. Intotdeauna la dispozite, in dimensiuni la alegere, cu finisaje care ti se potrivesc si in culori ce te reprezinta, aceasta agenda te va scoate in evidenta in fata persoanelor cu aceleasi pasiuni ca si tine. Iti poti crea propriul template de pagina, ai tot controlul!

Custom*

Agenda CUSTOM. Agenda ta personala. Iti poti crea layout-ul 100% personalizat, ai libertate maxima de alegere. Noi iti punem la dispozitie capacitatile tehnice de productie si finisare, tu trebui doar sa dai frau liber imaginatiei. Suntem sigur ca impreuna putem crea o agenda care sa produca o impresie de impact printre apropiatii, clienti sau furnizori. Ideala pentru angajatii companiilor nonconformiste sau pentru freelanceri ce vor sa impresioneze.