comenzi@agende-online.ro Tel.: 0744 33 00 80 Comanda MeaMateriale folosite


Hartie

Folosim hartie de cea mai buna calitate. Datorita disponibilitatii de a livra si tiraje foarte mici, incepand cu 10 bucati, productia agendelor poate fi facuta atat in tipar digital cat si in tipar offset. Asadar, pentru comenzile pe tipar digital folosim hartie si cartoane Colotech, iar pentru cele realizate in offset folosim hartie si carton dublu cretat mat Novatech.

Plastifiere

Pentru o protectie indelungata, se poate opta pentru plastifiere lucioasa sau mata in oricare din variantele de finisare. Astfel, agendele comandate pot fi mai rezistente in timp si pot avea totodata un aspect mai deosebit.

Mucava

Pentru coperti cu adevarat rezistente, atat pentru spiralare cat si pentru finisarea tip caiet mecanic poti sa optezi pentru mucava de 2 milimetri grosime, caserata cu autocolant imprimat in policromie. Abia acum agenda ta este pe deplin protejata, si in continuare aspectul exterior poate fi imbunatatit prin una din variantele de plastifiere.

Spira

Folosim spira cu pasul 2:1, de aluminiu mat, foarte rezistenta si extrem de aratoasa, atat pentru copertile din carton de 300 de grame cat si pentru copertile din mucava caserata. Agendele spiralate au asadar un aspect modern si un plus de eficienta in utilizare.

Mecanisme

Utilizate pentru modalitatea de legare de tip "caiet mecanic", mecanismele sunt foarte rezistente pentru utilizari indelungate. Agendele legate astfel sunt singurele care iti ofera posibilitatea de inlocuire a blocului interior, in cazul in care filele initiale ajung la final, fiind ideale pentru utilizatorii care se confrunta cu un folum important de informatii pe parcursul anului.


Finisaje


Poti opta intre 3 tipuri de finisaje, in functie de preferinte sau de utilitatea pe care o dai agendei pe care urmeaza sa o comanzi.

Spiralare

Cel mai solicitat mod de legare a agendelor, spiralarea cu spira metalica argintie mata confera agendei un aspect modern. La acest tip de legare se preteaza copertile din carton simplu de 300 de grame, plastifiat mat sau lucios in functie de preferinte si de durata de folosinta a agendei. De asemenea, pentru o mai mare rezistenta a copertilor, poti opta pentru coperti din carton foarte gros (mucava de 2 mm) caserata cu hartie normala, plastifiata mat sau lucios.

Brosare

Finisata tip "carte", aceasta agenda se caracterizeaza prin dimensiunile reduse de pana la 1 cm grosime. Pentru a putea dispensa paginile, in cazul in care destinatia agendei presupune si acest lucru, poti opta pentru un perfor pe fiecare latura mare a foilor, astfel incat ruperea paginilor sa nu afecteze intreaga structura a agendei.

Caiet mecanic

Acest tip de finisare are mai multe avantaje, si anume: rezistenta foarte mare in timp datorita copertilor extrem de rezistente. Un aspect complex, inovator in domeniul agendelor si al notesurilor. Blocul interior este prins intr-un mecanism care se poate deschide, astfel incat orice pagina poate fi usor scoasa din agenda pentru a fi expediata pe fax, scanata, indosariata sau inmanata altor persoane. La cerere se pot comanda blocuri de interior suplimentare, atunci cand cele initiale ajung la final.