comenzi@agende-online.ro Tel.: 0744 33 00 80 Comanda Mea

Cum Comand?

1

Alege modelul de agenda care ti se potriveste cel mai bine, in functie de caracteristicile activitatii tale de zi cu zi. Rasfoieste galeriile de imagini pentru a vedea detaliile grafice si tehnice ale fiecarui model inainte de a te hotari. Calculeaza-ti pretul in functie de tiraj. Nu uita ca poti sa ne faci o vizita la sediu pentru a vedea fiecare model si fiecare modalitate de finisare.

2

Personalizeaza-ti modelul de agenda ales! Ai la dispozitie o paleta de culori pentru liniatura si pentru nuanta dominanta, nenumarate posibilitati de legare si finisare, precum si o serie de optiuni pentru a da agendei un plus de valoare, un spor de utilitate si un aspect unic, deosebit.

3

Ataseaza o arhiva cu toate documentele pe care ar trebui sa le folosim in layout-ul agendei, si anume: sigla, fonturi speciale, imagini pentru inserturi, toate elementele pe care le-ai ales anterior pentru personalizarea viitoarei tale agende, si trimite-o folosind butonul de UPLOAD. Apoi completeaza toate datele bancare, adresa de livrare si trimite comanda.Ce Urmeaza?

1

Vom analiza toate elementele trimise de tine, apoi vei primi confirmarea comenzii, in cazul in care toate elementele intrunesc cerintele tehnice (pe care le poti trece in revista in sectiunea Intrebari Frecvente). In cazul in care sunt elemente ce nu intrunesc aceste cerinte, ti le vom comunica si le vom astepta rectificate.

2

Echipa Agende-Online.ro va pregati documentele ce urmeaza sa intre in productie. Vei primi pe e-mail o serie de imagini cu viitoarea ta agenda, pentru a fii sigur ca este ceea ce doresti. In cazul in care sunt modificari le vom solutiona in cel mai scurt timp. De asemenea, exista posibilitatea unui print de proba pe care il poti vedea la sediul nostru.

3

Comanda va fi livrata la adresa specificata, prin curier sau printr-unul din curierii Agende-Online.ro. La alegere poti opta pentru ambalaj nepersonalizat, in cazul in care esti reseller si agendele trebuie sa ajunga la unul din clientii tai. Te asteptam cu o noua comanda!